Even voorstellen: wij zijn AVRGE.

Noem ons maar de ‘coole’ nerds.


‘Samen met onze klanten de ultieme beleving creëren, dat geeft een kick.’

Mitchell de Mol

Kernwaarden

AVRGE wordt uitgesproken als average. Niet omdat onze producten ‘average’ zijn, maar een bewust gekozen naam omdat het onze twee kernwaarden presenteert. De eerste kernwaarde is: toegankelijkheid. De meeste virtual reality en augmented reality programma’s hebben een dure computer en dure headset nodig. Om dit aan te schaffen zit je al gauw aan de 2000 euro en die investering is vaak niet haalbaar. Wij ontwikkelen onze applicaties voor ‘the average people’. Het is toegankelijk voor iedereen omdat we alles ontwikkelen voor de smartphone en het bijna geen investering nodig heeft. Daarom zeggen we bij AVRGE ook altijd: ‘Alles wat we maken, maken we voor iedereen.’

Onze tweede kernwaarde is: eenvoud.  AVRGE is de afkorting voor Augmented & Virtual Reality Graphical Environment. Onze techniek stelt ons in staat om een mix te maken tussen augmented reality en virtual reality. Met één app kunnen wij verschillende technieken combineren: eenvoudig en praktisch.

Missie

We proberen telkens een beetje beter te worden bij elk project dat we uitvoeren. Daarom blijven we ons continu ontwikkelen. We willen mensen kennis laten maken met de allernieuwste technieken en dit bereikbaar houden. Een behoorlijke uitdaging waar we elke dag voor gaan.

Visie

Samen met onze klanten halen we het uiterste uit elk project. Hoe kunnen we leerlingen beter laten leren met augmented reality? Wat kunnen we leren van het gebruik van virtual reality op een beursstand? Trekt het de juiste aandacht en hoelang blijft die aandacht aanwezig? Onze ideale wereld heeft een database van informatie die opgeroepen kan worden met de smartphone. Hoe gaaf is het als je vanaf de buitenkant van een hotel kunt kijken welke kamers met uitzicht er nog vrij zijn?


Klanten schakelen ons het meest in voor:

Onze workflow: 4 stappen project.

Intakegesprek

Wij komen langs op locatie om samen met jullie de plannen door te nemen. Hoe kunnen we de technologie het best toepassen en wat zijn de uitdagingen binnen het project?

Storyboard

We ontwikkelen een storyboard op basis van het intakgesprek. Dit bespreken we samen en we voegen eventueel features toe. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en wat het eindresultaat gaat worden.

Ontwikkeling

Op basis van het storyboard beginnen wij met de ontwikkeling. Bij 360° beelden wordt er een afspraak op locatie ingepland om op te nemen. Bij Virtual Reality en Augmented Reality wordt de ontwikkeling van de applicatie gestart. Door middel van Trello© kun je realtime de vorderingen bekijken.

Oplevering

De oplevering vindt plaats aan het eind van het traject en wordt compleet naar wens gedaan. Zo begrijpen wij dat applicaties wellicht in de app- en/of playstore terecht moeten komen en dat uw 360° video op YouTube geplaatst moet worden.

Benieuwd naar de toepassingen van AR? Bekijk ze hier.

Toepassingen AR/VR

De digitale wereld bereikbaar

en dat met één device.

Innovatie

Innovaties op het gebied van smartphones en ICT volgen elkaar in rap tempo op. Deze innovaties zorgen ervoor dat nieuwe technologieën bereikbaar worden voor iedereen. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en dat creëert nieuwe mogelijkheden.

Binnen handbereik

De smartphone is een bijzonder krachtig stukje techniek. Wist je dat er evenveel of zelfs meer rekenkracht zit in je huidige smartphone, dan in de eerste NASA capsule die op de maan landde? De smartphone is daarnaast bij menig persoon te vinden binnen één armlengte en wordt allang niet meer gebruikt voor alleen bellen en sms’en.

Digitale toegangspoort

De smartphone is voor ons de digitale toegangspoort tot een virtuele wereld. Het maakt technieken als augmented reality, virtual reality en 360º beelden bereikbaar voor de massa. Bij AVRGE maken wij daar dankbaar gebruik van. Samen met onze klanten creëren we unieke ervaringen. Elk stukje techniek creëert zijn eigen beleving, is bereikbaar via de smartphone en toegankelijk voor iedereen.

ARMet Augmented Reality komen producten tot leven met behulp van een extra digitale laag.


VRNeem plaats in een digitale wereld die via een speciale bril te beleven is. Dat is Virtual Reality.


360° beelden360° graden beelden maken van de hele omgeving? Daarvoor zijn maar liefst zes camera’s nodig.


AVRGEAlle informatie over AVRGE. Wie zijn wij, wat is onze missie en wat vinden wij leuk om te doen?