AR en VR op gebouwen

Zet virtual reality en augmented reality in om een representatieve weergave te geven van een pand. Augmented reality zorgt voor de digitale maquette en met virtual reality kun je een ‘echt’ bezoek brengen aan het gebouw. Dus, waarom zou je augmented reality of virtual reality gebruiken?

We maken op basis van tekeningen het gebouw compleet na in 3D. Je hebt daardoor niet alleen mooie 3D renderings, je kunt er ook nog eens augmented reality en virtual reality op loslaten. Zo heb je meerdere tools om het project zo effectief mogelijk over te brengen.

Sfeer overbrengen met enkel afbeeldingen en tekst is lastig. Dit lost virtual reality gegarandeerd op. Door mensen het gebouw te laten beleven, creëer je ook gelijk een sfeerimpressie. Laat mensen het gebouw virtueel betreden en laat ze het bekijken alsof ze er zelf ‘echt’ zouden staan.

Maak je de keuze om een app te bouwen, dan kun je iemand een digitale maquette meegeven. Zo geef je iemand de mogelijkheid om het gebouw nog eens te bekijken in 3D, thuis of op kantoor. Het enige wat hiervoor vereist is, is de juiste afbeelding en een smartphone of tablet.

Als makelaar kun je potentiële klanten vanuit het kantoor een levensechte impressie geven van het gebouw voordat jullie op locatie een bezichtiging gaan doen. Dit bespaart tijd en geld. Als projectontwikkelaar besparen deze technieken je ook een hoop tijd en geld. In het traject werk je, samen met ons, in één keer aan de promotievideo, digitale maquette en de complete beleving.

Wat we in deze sector al hebben bereikt

We hebben een all-in-one oplossing gerealiseerd die betaalbaar is. We hebben onze techniek dusdanig aangepast dat deze ervoor zorgt dat de augmented reality en virtual reality omgevingen naadloos in elkaar overvloeien. Zo kun je vanaf de digitale maquette het gebouw direct virtueel betreden.

De kosten

Uiteraard zijn kosten belangrijk in dit hele traject. Het echter erg lastig te bepalen wat een traject uiteindelijk gaat kosten. Dit heeft te maken met de complexiteit, front-end en back-end wensen etc. etc. We kunnen het volgende in ieder geval wel vertellen:

 

  • Kosten beginnen vanaf €1250,-
  • Consultancy traject zit hierbij inbegrepen
  • Meerdere reviewmomenten en voortgang via Trello inbegrepen
  • Optie tot eigen applicatie in appstores (Android/iOS)
  • Gratis advies via de telefoon

Wat kunnen we voor jou betekenen?

10 + 3 =