AR en VR op plattegronden

Presenteer ongebouwde projecten of plannen op een interactieve manier in 3D. Door onze techniek creëren we een 3D rendering van het project, een augmented reality maquette en virtual reality ervaring in één keer. Door het combineren van deze elementen laat je mensen het project optimaal beleven. Dus, waarom zou je augmented of virtual reality gebruiken?

Op basis van tekeningen en een plattegrond wordt er een 3D model gemaakt van het hele project. Dit 3D model kun je met een mobiele telefoon of tablet van alle kanten bekijken. Daarnaast is er ook ruimte om bewegende elementen te plaatsen om een betere indruk te geven. Zo kunnen er bijvoorbeeld auto’s door de straat rijden en kunnen er mensen lopen.

Bezoek virtueel het project zoals bijvoorbeeld een ongebouwde wijk. Dit creëert gegarandeerd nieuwe inzichten omdat je alles nu bekijkt vanuit het meest realistische perspectief. Hoe voelt de wijk aan als je op de stoep staat? Moet er meer groen komen? Het zijn enkele vragen die je veel beter kunt beantwoorden als je er zelf ‘echt’ staat.

Hoe meer beleving, hoe beter een iets wordt onthouden. Het zorgt ervoor dat mensen ook veel sneller overgaan tot actie. Door augmented reality en virtual reality in te zetten, creëer je een beleving waar mensen het nog maandenlang over zullen hebben.

Je kunt drie bedrijven inschakelen die stuk voor stuk een element voltooien of je kunt al die drie elementen in één keer laten ontwikkelen. Met een 3D project werk je samen met ons in één keer aan de promotievideo, digitale maquette en de complete beleving. Dit is niet alleen erg kosteneffectief, het bespaart daarnaast ook tijd en het zorgt er tot slot nog voor dat de stijl van alle elementen exact hetzelfde is.

Wat we in deze sector al hebben bereikt

We hebben ondernemers een hoop kosten bespaard door de drie benoemde elementen te combineren tot één project. Daarnaast hebben alle projecten de zelfde look and feel. Bovendien ontwikkelen we voor het project zowel een augmented reality als een virtual reality beleving.

De kosten

Uiteraard zijn kosten belangrijk in dit hele traject. Het echter erg lastig te bepalen wat een traject uiteindelijk gaat kosten. Dit heeft te maken met de complexiteit, front-end en back-end wensen etc. etc. We kunnen het volgende in ieder geval wel vertellen:

 

  • Kosten beginnen vanaf €1250,-
  • Consultancy traject zit hierbij inbegrepen
  • Meerdere reviewmomenten en voortgang via Trello inbegrepen
  • Optie tot eigen applicatie in appstores (Android/iOS)
  • Gratis advies via de telefoon

Wat kunnen we voor jou betekenen?

14 + 1 =