360º beelden, een complete opname van de omgeving.

Mis geen moment van de actie.


De kijker wordt een regisseur

en bepaalt zelf de kijkrichting.

Bankhangen achter de TV

Op de bank neerploffen, TV aan en een boeiende film opzetten. Met een goede geluidsinstallatie beleef je de film nog beter en word je nog verder in het verhaal gezogen. Nee, dit wordt niet alleen mogelijk gemaakt door je TV en geluidsinstallatie, maar ook door een goede regisseur, peperdure camera’s en haast oneindige geldbudgetten. Het is bijna onbetaalbaar om zo’n ervaring met beperkte middelen zelf in te zetten. Of is er een goedkoper alternatief?

360º beelden

Een intense beleving creëren zonder mega budget, dat is tegenwoordig mogelijk. Door nieuwe technieken kunnen we de hele omgeving vast leggen met behulp van zes camera’s. Doordat deze camera’s ieder een kant op kijken, wordt er geen enkele hoek gemist. Deze beelden worden na het vastleggen bewerkt en aan elkaar ‘vastgelijmd.’ Zo vormen ze een 360 graden beeld. Met een virtual reality bril kun je vervolgens de beelden beleven. Zodra jij je hoofd beweegt, zal de oriëntatie daarop reageren. Je ziet de wereld zoals je dat normaal ook zou zien.

Toepassing

Met deze techniek kun je veel doen. Een 360 video is erg interessant om te bekijken en wordt veel gebruikt in de makelaardij, bij fabrieken en praktisch alle bedrijven die net dat beetje extra willen stoppen in hun bedrijfsfilm. Met onze eigen apparatuur nemen wij 4K beelden en hoogwaardige audio op. Daarnaast bewerken, publiceren en leveren we de beelden naar wens op, inclusief bedrijfsbranding.

Benieuwd naar de toepassingen van 360 video? Bekijk ze hier.

Bereken het hier direct.

ARMet Augmented Reality komen producten tot leven met behulp van een extra digitale laag.


VRNeem plaats in een digitale wereld die via een speciale bril te beleven is. Dat is Virtual Reality.


360° beelden360° graden beelden maken van de hele omgeving? Daarvoor zijn maar liefst zes camera’s nodig.


AVRGEAlle informatie over AVRGE. Wie zijn wij, wat is onze missie en wat vinden wij leuk om te doen?


Let op! Op dit moment gaat er een website rond waarbij er onder de naam Avrge International groothandelartikelen worden verkocht (https://avrgeintholding-bv.nl/). Ondanks het feit dat onze gegevens worden gebruikt, zijn wij op geen enkele wijze aan deze website verbonden. / Currently there is a website selling wholesale items under the name Avrge International (https://avrgeintholding-bv.nl/). Although our data is being used, we are in no way affiliated with it.