Augmented Reality, het digitale sausje.

Een statisch object dynamisch maken.


Het onzichtbare wordt zichtbaar

voor meer interesse, beleving en interactie.

Prikkels

We leven in een wereld waarin we blootgesteld worden aan steeds meer prikkels. Waar vroeger een mooi vormgegeven plaatje in een tijdschrift voldeed aan de verwachtingen, hebben we nu steeds meer behoefte aan een ervaring. De ondergrens om aandacht te trekken en vast te houden, ligt daarom veel hoger dan vroeger. Wat kunnen we doen om op te vallen, aandacht te trekken en deze vast te houden?

Augmented Reality

Het antwoord op bovenstaande vraag is: beleving en interactie creëren. De techniek Augmented Reality is hier uitermate geschikt voor. Deze techniek projecteert een digitale realiteit op een bestaand object met behulp van een smartphone. Om enkele voorbeelden te noemen: je kunt advertenties verrijken met interactieve objecten, lastige onderwerpen in 3D uit schoolboeken laten komen of extra digitale uitleg tonen bij een museumstuk.

Toepassing

Met onze Augmented Reality oplossingen projecteren we digitale lagen – zoals afbeeldingen, geanimeerde 3D modellen, filmpjes, etc. – op echte fysieke producten.  Wij ontwerpen, bouwen en ontwikkelen op maat gemaakte bedrijfsapplicaties die gebruik maken van de modernste Augmented Reality technologieën. Verwonder uw klanten met een extra digitale laag en communiceer efficiënter door middel van een onbegrensde digitale omgeving.

Benieuwd naar de mogelijkheden van AR en VR?

Bekijk het hier.

ARMet Augmented Reality komen producten tot leven door een extra digitale laag.


VRNeem plaats in een digitale wereld die via een speciale bril te beleven is . Dat is Virtual Reality.


360° beelden360° graden beelden maken van de hele omgeving? Daarvoor zijn maar liefst zes camera’s nodig.


AVRGEAlle informatie over AVRGE. Wie zijn wij, wat is onze missie en wat vinden wij leuk om te doen?


Let op! Op dit moment gaat er een website rond waarbij er onder de naam Avrge International groothandelartikelen worden verkocht (https://avrgeintholding-bv.nl/). Ondanks het feit dat onze gegevens worden gebruikt, zijn wij op geen enkele wijze aan deze website verbonden. / Currently there is a website selling wholesale items under the name Avrge International (https://avrgeintholding-bv.nl/). Although our data is being used, we are in no way affiliated with it.