Inzetten van AR of VR op educatief gebied

VR of AR Educatief inzetten

AVRGE heeft een zelfstandige educatieve tak genaamd Edumara. Met behulp van augmented reality en virtual reality leiden we werknemers op, verbeteren we het onderwijs en bedenken we nieuwe manieren om te leren. Zo wordt Edumara al op verschillende scholen gebruikt om lesboeken in 3D tot leven te laten komen en gebruiken bedrijven onze VR E-Learnings om hun werknemers op te leiden.


VR E-Learnings voor het bedrijfsleven

Bij de VR E-learnings van Edumara ben jij de hoofdrolspeler in een scenario dat relevant is voor het werk dat jij doet. Stel je werkt bij een grote bank: hoe ga jij om met een deal waarbij je fraude vermoedt en de eventuele opdrachtgever zeer manipulatief is in zijn handelen? Met Edumara oefen je dit soort scenario’s alsof je er zelf echt bent. Onze scenario’s zijn interactief en met jouw keuzes kun je de verhalen beïnvloeden. Dat kan uiteraard goed of slecht aflopen..

Leer een motor repareren in Virtual Reality

Plan in je hoofd? Laat ons meedenken! Plan een koffiemomentje in.


Koffiemoment inplannen
Let op! Op dit moment gaat er een website rond waarbij er onder de naam Avrge International groothandelartikelen worden verkocht (https://avrgeintholding-bv.nl/). Ondanks het feit dat onze gegevens worden gebruikt, zijn wij op geen enkele wijze aan deze website verbonden. / Currently there is a website selling wholesale items under the name Avrge International (https://avrgeintholding-bv.nl/). Although our data is being used, we are in no way affiliated with it.