AR en VR op gebouwen

Zet virtual reality en augmented reality in om een representatieve weergave te geven van een pand. Augmented reality zorgt voor de digitale maquette en met virtual reality kun je een ‘echt’ bezoek brengen aan het gebouw. Dus, waarom zou je augmented reality of virtual reality gebruiken?

We maken op basis van tekeningen het gebouw compleet na in 3D. Je hebt daardoor niet alleen mooie 3D renderings, je kunt er ook nog eens augmented reality en virtual reality op loslaten. Zo heb je meerdere tools om het project zo effectief mogelijk over te brengen.

Sfeer overbrengen met enkel afbeeldingen en tekst is lastig. Dit lost virtual reality gegarandeerd op. Door mensen het gebouw te laten beleven, creëer je ook gelijk een sfeerimpressie. Laat mensen het gebouw virtueel betreden en laat ze het bekijken alsof ze er zelf ‘echt’ zouden staan.

Maak je de keuze om een app te bouwen, dan kun je iemand een digitale maquette meegeven. Zo geef je iemand de mogelijkheid om het gebouw nog eens te bekijken in 3D, thuis of op kantoor. Het enige wat hiervoor vereist is, is de juiste afbeelding en een smartphone of tablet.

Als makelaar kun je potentiële klanten vanuit het kantoor een levensechte impressie geven van het gebouw voordat jullie op locatie een bezichtiging gaan doen. Dit bespaart tijd en geld. Als projectontwikkelaar besparen deze technieken je ook een hoop tijd en geld. In het traject werk je, samen met ons, in één keer aan de promotievideo, digitale maquette en de complete beleving.

Idee in gedachten? Laat ons meedenken! Plan een koffiemomentje in.


Koffiemoment inplannen
Let op! Op dit moment gaat er een website rond waarbij er onder de naam Avrge International groothandelartikelen worden verkocht (https://avrgeintholding-bv.nl/). Ondanks het feit dat onze gegevens worden gebruikt, zijn wij op geen enkele wijze aan deze website verbonden. / Currently there is a website selling wholesale items under the name Avrge International (https://avrgeintholding-bv.nl/). Although our data is being used, we are in no way affiliated with it.