Innovatieve partner bij vraagstukken

Binnen complexe vraagstukken met betrekking tot nieuwe technologieën zijn we een innovatieve en creatieve partner. We denken mee, begeleiden en adviseren onze klanten op pro-actieve wijze. Daarnaast leveren we kwaliteit en uitstekende service bij elk project.

We hebben internationale klanten als ThiemeMeulenhoff en GPI mogen verwelkomen, maar hebben ook vele andere bedrijven in Nederland verder geholpen. Word jij onze nieuwe klant?

Augmented reality

Voor deze klanten digitaliseren we producten, creëren we 3D animaties of visualiseren we boeken. Al deze creaties zijn oproepbaar door middel van een telefoon of door een speciale HMD te dragen. Of het nu gaat om extra beleving in de sales of om een scanbare flyer, wij leveren de software en hebben de kennis in huis om jouw campagne echt succesvol te laten zijn.

Daarnaast zijn we ook bedreven in het uitdenken en uitvoeren van een campagne. Je kunt ons met een globaal idee benaderen en wij gaan ermee aan de slag. We slaan de handen ineen om samen het plan in detail vorm te geven om het vervolgens uit te kunnen voeren.


Virtual Reality

Voor deze klanten maken we compleet digitale werelden die te te benaderen zijn via een speciale VR bril. Deze werelden worden gemaakt met computer gegenereerde 3D modellen. Omdat deze wereld niet echt is, kun je er alle kanten mee op. We ontwikkelen de software op maat en adviseren je op het gebied van de hardware.

Met virtual reality kun je schaalbaar trainingen geven die mensen zelf kunnen ervaren. Je kunt bijvoorbeeld mensen met hoogtevrees op een veilige manier kennis laten maken met hun grootste angst. Heb je een idee of plan in je hoofd waarbij virtual reality een rol speelt?Laat het ons dan weten, we denken graag met je mee!

360 graden video

Voor deze klanten filmen of fotograferen we de hele omgeving met behulp van een speciale camera. Deze camera bevat zes camera’s die elk een andere kant op kijken. Door deze films te uploaden naar YouTube kunnen mensen in deze opname rondkijken. Ze hebben de vrijheid om te kijken waar ze willen, net alsof ze er zelf zijn!

We filmen content voor o.a. makelaars maar we zijn ook vaak bij bedrijven op locatie te vinden. Een 360 graden film in combinatie met een VR-bril biedt de mogelijkheid om jouw klanten een uniek kijkje te geven achter de schermen. Zo filmden we bijvoorbeeld de enorme fabriekshallen van GPI waarin opslagtanks werden gemonteerd.


Seminars en Workshops

Naast het ontwikkelen van campagnes en ingewikkelde software, zijn we ook bedreven in het geven van interactieve workshops en seminars. Na deze sessie ben je helemaal op de hoogte van de technologieën en wat je er allemaal mee kunt. Samen met de groep ga je virtual reality beleven, augmented reality ervaren en leer je over de techieken.

Let op! Op dit moment gaat er een website rond waarbij er onder de naam Avrge International groothandelartikelen worden verkocht (https://avrgeintholding-bv.nl/). Ondanks het feit dat onze gegevens worden gebruikt, zijn wij op geen enkele wijze aan deze website verbonden. / Currently there is a website selling wholesale items under the name Avrge International (https://avrgeintholding-bv.nl/). Although our data is being used, we are in no way affiliated with it.