Geen klanten maar partners

AVRGE INTERNATIONAL is er voor jou. Jij hebt een doel voor ogen en wij helpen jou dat doel te bereiken door slimme innovaties effectief toe te passen. Wij bijten ons in elk vraagstuk en doen onderzoek waar nodig om alles vervolgens in normale mensentaal aan je uit te kunnen leggen. Bij AVRGE zien we je dan ook niet als klant, maar als een partner waarmee we samen innoveren. Al onze diensten zijn erop gericht om jou en de organisatie verder te helpen op het gebied van opleiding, training en visualisatie.

Lees hier meer over onze diensten →

Onze missie

We leren elke dag wel iets bij, maar toch wordt het leren zelf niet altijd leuk of effectief gevonden. AVRGE INTERNATIONAL wil bij iedereen de intrinsieke motivatie om te leren activeren. Dat doen we door het gebruik van slimme en innovatieve technologieën zoals AR, VR en 360 graden video. Ons doel is om mensen te inspireren met onze visuele digitale omgevingen. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat iedereen op een motiverende manier kan leren en het maximale uit zichzelf haalt.

Lees hier meer over training & development →

Onze visie

We willen dat alle mensen hun maximale potentieel kunnen benutten door leermaterialen aan te bieden die aansluiten bij hun persoonlijke behoeften.

Bekijk hier wat we doen voor het onderwijs →

Waarom we dit doen

Er is zoveel content in de wereld aanwezig die nog niet benut wordt. Dat vinden wij zonde, want als je van deze content leerzame oplossingen zou maken waarvan iedereen kan leren, dan ontstaat er een slimmere wereld. Onze ideale wereld is een plek waarbij iedereen het maximale uit zichzelf kan halen door gebruik te maken van oplossingen die voor alle mensen begrijpelijk zijn. Deze oplossingen willen wij ontwikkelen zodat we bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van deze slimmere wereld. Bij AVRGE zeggen we ook wel: ‘hoe slimmer de mensen, hoe slimmer de organisaties, hoe slimmer de wereld.’

Hoe wij jou verder helpen

Wij vinden het onderzoeken van de toegevoegde waarde binnen jouw organisatie één van de belangrijkste processen. Natuurlijk kun je een oplossing laten ontwikkelen voor sporadisch gebruik, maar wij helpen je liever om oplossingen te bedenken die een vaste plek krijgen binnen de integrale processen van de organisatie. We bouwen een plan om de investering heen met duidelijke reviewmomenten. Daarnaast denken we met je mee, zijn we eerlijk in onze oplossingen en willen we jouw ultieme sparringspartner zijn. Als jij een bedrijf zoekt dat eerst de meest rendabele mogelijkheden voor je onderzoekt voordat de ontwikkeling start, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Even brainstormen over een goed idee? Bel ons vrijblijvend op voor advies op maat.

We denken graag met je mee.
030 633 8219

Wil je brainstormen over een concept? Bel ons vrijblijvend op voor advies op maat.

030 747 0030

Wij zijn dol op uitdagingen

Er is niets wat zich zo snel ontwikkelt als de digitale technologie. Elke dag komen er weer nieuwe tools bij die wij om kunnen zetten naar bruikbare oplossingen voor de markt. Technologiëen die onbereikbaar lijken, maken wij juist bereikbaar zodat deze ingezet kunnen worden in de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo kunnen problemen sneller met innovatie opgelost worden.

In het onderwijs was er bijvoorbeeld nog geen oplossing om boeken te combineren met een digitale omgeving. Door nieuwe technologiëen op een laagdrempelige manier toe te passen, is dit nu wel mogelijk. Het project was zelfs zo innovatief en effectief, dat de NOS hier een reportage van maakte. Die video kun je hier bekijken. Wil je liever lezen over het project? Bekijk dan het artikel van Dutch Cowboys over onze omgeving.

Lees meer over onze onderwijsoplossing op de website van Dutch Cowboys →

Klant aan het woord:
           

Joris Hulsebos

Joris Hulsebos

Co-Owner Hegeman Bouwteam

Doorontwikkeling, kennisdeling en vernieuwing is in de bouw zeer belangrijk om ook aan te sluiten bij de vraag van morgen. Daarom zijn we met Hegeman Bouwteam bij AVRGE INTERNATIONAL terecht gekomen om te kijken of zij ons daarin konden helpen om de klant nog beter inzicht te kunnen geven in het product d.m.v. AR. AVRGE had niet direct een kant en klare oplossing maar ging wel direct met het team aan de slag om ook hier een passende oplossing te kunnen bieden, wat resulteerde in een super gave AR oplossing voor zowel een nieuwe woonwijk, als een nieuwe woning. Erg gaaf om te zien!

Klanten schakelen ons het meest in voor:

Onze workflow: 4 stappen project.

Intakegesprek
Wij komen langs op locatie om samen met jullie de plannen door te nemen. Hoe kunnen we de technologie het best toepassen en wat zijn de uitdagingen binnen het project?
Storyboard
We ontwikkelen een storyboard op basis van het intakgesprek. Dit bespreken we samen en we voegen eventueel features toe. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn en wat het eindresultaat gaat worden.
Ontwikkeling
Op basis van het storyboard beginnen wij met de ontwikkeling. Bij 360° beelden wordt er een afspraak op locatie ingepland om op te nemen. Bij Virtual Reality en Augmented Reality wordt de ontwikkeling van de applicatie gestart. Door middel van Trello© kun je realtime de vorderingen bekijken.
Oplevering
De oplevering vindt plaats aan het eind van het traject en wordt compleet naar wens gedaan. Zo begrijpen wij dat applicaties wellicht in de app- en/of playstore terecht moeten komen en dat uw 360° video op YouTube geplaatst moet worden.

Benieuwd naar de toepassingen van AR? Bekijk ze hier.

Toepassingen AR/VR

De digitale wereld bereikbaar

en dat met één device.

Innovatie

Innovaties op het gebied van smartphones en ICT volgen elkaar in rap tempo op. Deze innovaties zorgen ervoor dat nieuwe technologieën bereikbaar worden voor iedereen. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en dat creëert nieuwe mogelijkheden.

Binnen handbereik

De smartphone is een bijzonder krachtig stukje techniek. Wist je dat er evenveel of zelfs meer rekenkracht zit in je huidige smartphone, dan in de eerste NASA capsule die op de maan landde? De smartphone is daarnaast bij menig persoon te vinden binnen één armlengte en wordt allang niet meer gebruikt voor alleen bellen en sms’en.

Digitale toegangspoort

De smartphone is voor ons de digitale toegangspoort tot een virtuele wereld. Het maakt technieken als augmented reality, virtual reality en 360º beelden bereikbaar voor de massa. Bij AVRGE maken wij daar dankbaar gebruik van. Samen met onze klanten creëren we unieke ervaringen. Elk stukje techniek creëert zijn eigen beleving, is bereikbaar via de smartphone en toegankelijk voor iedereen.

ARMet Augmented Reality komen producten tot leven met behulp van een extra digitale laag.

VRNeem plaats in een digitale wereld die via een speciale bril te beleven is. Dat is Virtual Reality.

360° beelden360° graden beelden maken van de hele omgeving? Daarvoor zijn maar liefst zes camera’s nodig.

AVRGEAlle informatie over AVRGE. Wie zijn wij, wat is onze missie en wat vinden wij leuk om te doen?