Geen klanten maar partners

AVRGE INTERNATIONAL is er voor jou. Jij hebt een doel voor ogen en wij helpen jou dat doel te bereiken door slimme innovaties effectief toe te passen. Wij bijten ons in elk vraagstuk en doen onderzoek waar nodig om alles vervolgens in normale mensentaal aan je uit te kunnen leggen. Bij AVRGE zien we je dan ook niet als klant, maar als een partner waarmee we samen innoveren. Al onze diensten zijn erop gericht om jou en de organisatie verder te helpen op het gebied van opleiding, training en visualisatie.

Lees hier meer over onze diensten →

Onze missie

We leren elke dag wel iets bij, maar toch wordt het leren zelf niet altijd leuk of effectief gevonden. Avrge International wil bij iedereen de intrinsieke motivatie om te leren activeren. Dat doen we door het gebruik van slimme en innovatieve technologieën zoals AR, VR en 360 graden video. Ons doel is om mensen te inspireren met onze visuele digitale omgevingen. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat iedereen op een motiverende manier kan leren en het maximale uit zichzelf haalt.

Lees hier meer over training & development →

Onze visie

We willen dat alle mensen hun maximale potentieel kunnen benutten door leermaterialen aan te bieden die aansluiten bij hun persoonlijke behoeften.

Bekijk hier wat we doen voor het onderwijs →

Waarom we dit doen

Er is zoveel content in de wereld aanwezig die nog niet benut wordt. Dat vinden wij zonde, want als je van deze content leerzame oplossingen zou maken waarvan iedereen kan leren, dan ontstaat er een slimmere wereld. Onze ideale wereld is een plek waarbij iedereen het maximale uit zichzelf kan halen door gebruik te maken van oplossingen die voor alle mensen begrijpelijk zijn. Deze oplossingen willen wij ontwikkelen zodat we bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van deze slimmere wereld. Bij AVRGE zeggen we ook wel: ‘hoe slimmer de mensen, hoe slimmer de organisaties, hoe slimmer de wereld.’

Hoe wij jou verder helpen

Wij vinden het onderzoeken van de toegevoegde waarde binnen jouw organisatie één van de belangrijkste processen. Natuurlijk kun je een oplossing laten ontwikkelen voor sporadisch gebruik, maar wij helpen je liever om oplossingen te bedenken die een vaste plek krijgen binnen de integrale processen van de organisatie. We bouwen een plan om de investering heen met duidelijke reviewmomenten. Daarnaast denken we met je mee, zijn we eerlijk in onze oplossingen en willen we jouw ultieme sparringspartner zijn. Als jij een bedrijf zoekt dat eerst de meest rendabele mogelijkheden voor je onderzoekt voordat de ontwikkeling start, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar de toepassingen van AR? Bekijk ze hier.

Toepassingen AR/VR

Klant aan het woord:
           

Joris

Joris

Co-Owner Hegeman Bouwteam

Doorontwikkeling, kennisdeling en vernieuwing is in de bouw zeer belangrijk om ook aan te sluiten bij de vraag van morgen. Daarom zijn we met Hegeman Bouwteam bij AVRGE INTERNATIONAL terecht gekomen om te kijken of zij ons daarin konden helpen om de klant nog beter inzicht te kunnen geven in het product d.m.v. AR. AVRGE had niet direct een kant en klare oplossing maar ging wel direct met het team aan de slag om ook hier een passende oplossing te kunnen bieden, wat resulteerde in een super gave AR oplossing voor zowel een nieuwe woonwijk, als een nieuwe woning. Erg gaaf om te zien!

De digitale wereld bereikbaar

en dat met één device.

Innovatie

Innovaties op het gebied van smartphones en ICT volgen elkaar in rap tempo op. Deze innovaties zorgen ervoor dat nieuwe technologieën bereikbaar worden voor iedereen. Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en dat creëert nieuwe mogelijkheden.

Binnen handbereik

De smartphone is een bijzonder krachtig stukje techniek. Wist je dat er evenveel of zelfs meer rekenkracht zit in je huidige smartphone, dan in de eerste NASA capsule die op de maan landde? De smartphone is daarnaast bij menig persoon te vinden binnen één armlengte en wordt allang niet meer gebruikt voor alleen bellen en sms’en.

Digitale toegangspoort

De smartphone is voor ons de digitale toegangspoort tot een virtuele wereld. Het maakt technieken als augmented reality, virtual reality en 360º beelden bereikbaar voor de massa. Bij AVRGE maken wij daar dankbaar gebruik van. Samen met onze klanten creëren we unieke ervaringen. Elk stukje techniek creëert zijn eigen beleving, is bereikbaar via de smartphone en toegankelijk voor iedereen.

ARMet Augmented Reality komen producten tot leven met behulp van een extra digitale laag.


VRNeem plaats in een digitale wereld die via een speciale bril te beleven is. Dat is Virtual Reality.


360° beelden360° graden beelden maken van de hele omgeving? Daarvoor zijn maar liefst zes camera’s nodig.


AVRGEAlle informatie over AVRGE. Wie zijn wij, wat is onze missie en wat vinden wij leuk om te doen?


Let op! Op dit moment gaat er een website rond waarbij er onder de naam Avrge International groothandelartikelen worden verkocht (https://avrgeintholding-bv.nl/). Ondanks het feit dat onze gegevens worden gebruikt, zijn wij op geen enkele wijze aan deze website verbonden. / Currently there is a website selling wholesale items under the name Avrge International (https://avrgeintholding-bv.nl/). Although our data is being used, we are in no way affiliated with it.