Virtual Reality, een digitale beleving.

Waan jezelf in een andere wereld.

Een vreemde wereld bezoeken

vanuit je bureaustoel.

Reis naar het onbekende

Reizen zonder je bureaustoel te verlaten. Parachutespringen terwijl je op de bank zit. De Romeinse tijd herbeleven terwijl je in een leslokaal zit. Vroeger kon je hier alleen naar kijken via de TV of een computerscherm. Nu hebben we de technologie om het veel echter aan te laten voelen.

Virtual Reality

Virtual Reality is ‘hot’ en dat is met een reden. Je zou met deze technologie virtueel naar praktisch elke plek kunnen reizen. Je kunt plaatsen en momenten beleven alsof je er echt bent. Er is momenteel geen enkele andere technologie die mensen werkelijk zo nieuwsgierig maakt als virtual reality. Het stelt je bijvoorbeeld in staat om alvast een kijkje te nemen in je nieuwe ongebouwde huis, boot of kantoorpand.

Toepassingen

Rondom elk product en elke situatie kunnen wij een Virtual Reality omgeving bouwen met als doel om een levensechte beleving te creëren. Wij ontwikkelen deze omgevingen met de meest geavanceerde 3D technieken. Het gebruik van Virtual Reality is een bijzonder sterke keuze om klanten te verwonderen, te werven en te binden.

Benieuwd naar de toepassingen van virtual reality?

Bekijk ze hier

ARMet Augmented Reality komen producten tot leven met behulp van een extra digitale laag.


VRNeem plaats in een digitale wereld die via een speciale bril te beleven is. Dat is Virtual Reality.


360° beelden360° beelden maken van de hele omgeving? Daarvoor zijn maar liefst zes camera’s nodig.


AVRGEAlle informatie over AVRGE. Wie zijn wij, wat is onze missie en wat vinden wij leuk om te doen?


Let op! Op dit moment gaat er een website rond waarbij er onder de naam Avrge International groothandelartikelen worden verkocht (https://avrgeintholding-bv.nl/). Ondanks het feit dat onze gegevens worden gebruikt, zijn wij op geen enkele wijze aan deze website verbonden. / Currently there is a website selling wholesale items under the name Avrge International (https://avrgeintholding-bv.nl/). Although our data is being used, we are in no way affiliated with it.